Donateur worden?

Word ook medefinancier van de Marieje. Voor elke € 900 euro (was 2000 gulden) krijg je een stem in de Vereniging Marieje A. Uiteraard kun je de Marieje ook met een lager bedrag dan dat blij maken, alleen verwerf je dan geen stemrecht. Je kunt kiezen uit een achtergestelde lening aan de Marieje (wat een achtergestelde lening is, daar weten wij sinds de val van de DSB alles van…: hierbij loop je enig risico) of een gewone lening die je te allen tijde terugkrijgt. Je ontvangt alleen geen rente als je aan de Marieje leen. Het kost je dus hooguit een paar tientjes per jaar als je een lening verstrekt aan de Marieje, terwijl je ons monumentale schip heel erg helpt.

Heb je meer informatie nodig? Stuur dan een e-mail naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Weet je eigenlijk al genoeg en wil je meteen geld storten? Maak dan een bedrag van minimaal 900 euro over naar ING rekening NL93 INGB 0000 0252 15 t.n.v. Ledenvereniging Marieje A.

Je ontvangt dan een schuldbekentenis van de Vereniging Marieje A (de Marieje heeft immers een schuld aan jou).

Wil je de Marieje geld schenken in de vorm van een gift, dan kan dat natuurlijk ook altijd. Wil je hierover meer informatie? Stuur ook hiervoor een e-mail naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Helaas heeft de Marieje door aangescherpte criteria van de belastingdienst geen ANBI-status meer.