klusseizoen 2019-2020

De stand van zaken...

De Marieje is na onderhoud door Bültjer, allerlei technische werkzaamheden door de TC en een verfbeurt van romp en onderwaterschip in Ditzum aangemeerd op haar winterplek in Zuidbroek. Onder het commando van Bert en Michiel en met hulp van vrijwilligers (dank, dank!) is onze trots inmiddels afgetuigd en al het vrijkomende materiaal in de loods opgeborgen. De afgelopen week is de tent grotendeels opgebouwd. Het dekkleed over het midden- en achterschip moet en nog over worden getrokken. 

De planning...
 
Voor allerhande onderhoudswerk zullen mensen nodig zijn. Binnekort zal het klusschema 2020 worden gepubliceerd op deze webiste

 

Heb je nu al zin en tijd: meld je aan bij Bert Oldenhuis (06 55841861) of Michiel Parlevliet (06 12585296)

IMG 6438  IMG 6439  IMG 6440

De tent in aanbouw: zaterdag 9 november 2019 - Frank, Lucas, Michiel en Hans

 foto's: Hans van den Berg                                                                                                                                                                 

 

Gewerkt is er...

UNADJUSTEDNONRAW thumb 114ae  UNADJUSTEDNONRAW thumb 114b1   op de helling bij Bültjers Bootswerft                                                     vlnr: Bert, Michaël, Peter en Servaas             (foto's: Hans)

Het weekend van  13 en 14 oktober is de Marieje naar Ditzum (Fa. Bültjer) gevaren voor haar jaarlijkse werfbeurt. Ze ligt na een goede overtocht in de haven van Ditzum.

Werk aan de winkel!

De komende 2 weken zal ze daar liggen en er is veel te doen aan de binnen- en buitenkant. Als ze droogstaat is het zaak de romp mooi in de verf te krijgen. 

Wie een dagje over heeft in het weekend of door de week: laat het ons weten! Iedere dag 5 to 6 mensen aan het werk geeft veel resultaat! Èn gezelligheid!
En als je meerdere dagen achter elkaar komt kunnen we overnachting organiseren.
Op voorhand is niet precies te zeggen wat wanneer kan gebeuren. Wat wanneer gedaan kan worden is afhankelijk van het weer en van de werf zelf. Maar.. altijd genoeg te doen!

Meedoen?

Voor vragen of aanmelden neem je contact op met Bert: e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t: 06 55 841 861