Klussen

Een schip vaart niet vanzelf. Een houten schip al helemaal niet. Het vergt veel onderhoud, liefde en toewijding. Het is bovendien vaak reuze gezellig. Kom dus ook eens kijken. Wees niet ongerust als je 'niet handig' bent of 'niks kunt'. Er zijn altijd deskundige mensen aanwezig die je kunnen instrueren en die weten wat er moet gebeuren (en hoe dat moet). Komt allen en help mee om de Marieje te laten schitteren op het water. Schrijf je hiervoor in op een klusdag in het onderstaande klusoverzicht, of neem contact op met de kluscoordinator.

Klusoverzicht

2024 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria

Declaraties

Mochten er kosten gemaakt worden voor de Marieje dan kunnen deze gedeclareerd worden.

Log in om toegang te krijgen tot de declaratieformulieren.

Overnachten

Mocht je voor meerdere dagen langskomen om te klussen, dan kun je gebruikmaken van B&B Uiterburen. Met de eigenaresse zijn afspraken gemaakt voor overnachten door Marieje klussers.

kosten €35,00 p.p. per nacht incl. €1,60 p.p.p.n. (bij voorkeur de 2-persoonskamer)

De vereniging vergoedt €25,00 euro per persoon per nacht. Eigen slaapzak, kussensloop en handdoek meenemen en voor je eigen boterhammetjes zorgen.

Wil je een opgemaakt bed (€6,25) en een goed verzorgd ontbijt (€10,00), dan geef je dat bij je aanmelding aan.

  • Bij vertrek reken je zelf €10 p.p.p.n. en evt. ontbijt of opgemaakt bed af.
  • De B&B rekent €25 per overnachting jaarlijks af met de penningmeester van Marieje-B

Op de kamers is overigens een waterkoker, oploskoffie, thee, suiker en melk aanwezig. Het is ‘s avonds ook mogelijk een eigen meegebracht biertje of glaasje wijn te nuttigen, aan een tafel, in een aparte ruimte. Op de kamer zelf is ook nog een zitje en tv. Alle kamers van de B&B hebben een eigen badkamer.

Meld je op maandag voor het klusweekend bij de B&B aan voor een zogenaamde kortboeking per e-mail of telefoon. Je geeft daarbij op of je ook een opgemaakt bed en een ontbijt wilt. De kamer blijft voor de klussers bestemd. Een boeking door Marieje leden is dus geen reservering, maar daadwerkelijk een boeking.

  • ! Mochten de klussers alsnog van de overnachting afzien, dan moet de vereniging toch het bedrag van het aantal aangemelde klussers keer €35 betalen.

Bed and Breakfast Uiterburen
Uiterburen 25
9636 EC ZUIDBROEK
Telefoon 06 39233403 of 0598 371470
Website: Uiterburen
Email: ofni.[antispam].@uiterburen-groningen.nl
Gastvrouw: Wilma Meeuwenoord

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen