Varen in coronatijd

Corona is en blijft (voorlopig) iets waar we rekening mee te houden hebben bij het varen op de Marieje. Het bestuur wil op basis van de huidige overheidsregels  de regels zoals hieronder beschreven staan hanteren. 


 Coronaregels aan boord van de Marieje

  1. Als een bemanningslid (denkt dat hij/zij) corona heeft dan komt hij/zij in elk geval niet naar de Marieje (en gaat in quarantaine en laat zich testen) - denk aan het belang van de mede opvarenden
  2. bij verdenking van klachten aan boord wordt de tocht afgeblazen en gaan alle leden van de groep z.s.m. (thuis) in quarantaine en laten zich testen

Bij het hanteren van de bovenstaande regels gaan we als bestuur uit van een groot gevoel van verantwoordelijkheid van eenieder die aan boord stapt. Voor aanvang van de reis is het te overwegen vast te stellen wat de vaccinatie- en/of teststatus van de opvarenden is. De contactpersoon kan hiertoe besluiten in overleg met de schipper en de bemanningsleden.

Vaarschema

Het schema voor komend jaar wordt momenteel opgesteld. Zodra het (voorlopige) schema beschikbaar is zal deze hier geplaatst worden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen